Lady Eastmoor Whisky Likeur
Gekoeld serveren bij een temperatuur van 4 graden Celsius, om optimaal te genieten.
Gekoeld serveren bij een temperatuur van 4 graden Celsius, om optimaal te genieten.
Nose:
Flavour:
Aftertaste:
Gekoeld serveren bij een temperatuur van 4 graden Celsius, om optimaal te genieten.
Nose:
Flavour:
Aftertaste:
Deze limoncello is gemaakt van speciaal geselecteerde citroenen afkomstig van de Amalfi kust in Italië. Door de citroenen te trekken op zacht gestookte graanalcohol onstaat er een heerlijke, verfijnde likeur. Gekoeld serveren bij een temperatuur van 4 graden Celsius, om optimaal te genieten.
Nose:
Flavour:
Aftertaste:
Deze limoncello is gemaakt van speciaal geselecteerde citroenen afkomstig van de Amalfi kust in Italië. Door de citroenen te trekken op zacht gestookte graanalcohol onstaat er een heerlijke, verfijnde likeur. Gekoeld serveren bij een temperatuur van 4 graden Celsius, om optimaal te genieten.
Nose:
Flavour:
Aftertaste:
This nostalgic liqueur, with the scent of fresh baked almond biscuits, is traditionally distilled by Kalkwijck. Only the best almond are used to give this lovely liqueur its flavour.
Nose:
almonds, almond paste and macaroon
Flavour:
almond paste, almond
Aftertaste:
sweet and bitter undertone
This nostalgic liqueur, with the scent of fresh baked almond biscuits, is traditionally distilled by Kalkwijck. Only the best almond are used to give this lovely liqueur its flavour.
Nose:
almonds, almond paste and macaroon
Flavour:
almond paste, almond
Aftertaste:
sweet and bitter undertone
The coffee liqueur is developed together with Michelin restaurant ‘de Bloemenbeek’ in de Lutte and coffee roaster Tuttitalia. The Ethipian Sidamo coffee beans are selected with care and processed by Kalkwijck into this exclusive coffee liqueur.
Nose:
coffee bean, vanilla and milk chocolate
Flavour:
gentle coffee flavour, mocha and cappuccino
Aftertaste:
hints of cacao
The coffee liqueur is developed together with Michelin restaurant ‘de Bloemenbeek’ in de Lutte and coffee roaster Tuttitalia. The Ethipian Sidamo coffee beans are selected with care and processed by Kalkwijck into this exclusive coffee liqueur.
Nose:
coffee bean, vanilla and milk chocolate
Flavour:
gentle coffee flavour, mocha and cappuccino
Aftertaste:
hints of cacao
Varushka is a pure, sweet vanilla liqueur. The best bourbon vanilla pods are incorporated traditionally into this special liqueur.
Nose:
vanilla, advocaat (Dutch eggnog), clotted cream and vanilla custard
Flavour:
zoete volle vanillesmaak en gele room
Aftertaste:
nice rich vanilla taste
Varushka is a pure, sweet vanilla liqueur. The best bourbon vanilla pods are incorporated traditionally into this special liqueur.
Nose:
vanilla, advocaat (Dutch eggnog), clotted cream and vanilla custard
Flavour:
zoete volle vanillesmaak en gele room
Aftertaste:
nice rich vanilla taste
This traditionally made liqueur is distilled with passion and based on an old recipe from Vriezenveen with a special history. Multiply spices together with a touch of vodka result in a balanced flavour, which makes drinking it worthwhile.
Nose:
spicy, anise, clove and liquorice
Flavour:
sweet spicy drink with a delicate melange of herbs
Aftertaste:
liquorice aftertaste
This traditionally made liqueur is distilled with passion and based on an old recipe from Vriezenveen with a special history. Multiply spices together with a touch of vodka result in a balanced flavour, which makes drinking it worthwhile.
Nose:
spicy, anise, clove and liquorice
Flavour:
sweet spicy drink with a delicate melange of herbs
Aftertaste:
liquorice aftertaste
Deze ambachelijke honing-gemberlikeur is gemaakt van een zachte melange van honing met een vleug gember. Dit zorgt voor een mooie balans tussen florale en zoete smaken van de honing, met tinten van specerijen en gember.
Nose:
Florale geuren
Flavour:
volle honingsmaak, specerijen
Aftertaste:
Pittige van de gember
Deze ambachelijke honing-gemberlikeur is gemaakt van een zachte melange van honing met een vleug gember. Dit zorgt voor een mooie balans tussen florale en zoete smaken van de honing, met tinten van specerijen en gember.
Nose:
Florale geuren
Flavour:
volle honingsmaak, specerijen
Aftertaste:
Pittige van de gember