Lady Eastmoor Whisky Likeur

Gekoeld serveren bij een temperatuur van 4 graden Celsius, om optimaal te genieten.

Tasting notes:

Nose:

Flavour:

Aftertaste:

Lady Eastmoor Whisky Likeur

Gekoeld serveren bij een temperatuur van 4 graden Celsius, om optimaal te genieten.

Tasting notes:

Nose:

Flavour:

Aftertaste:

Limoncello

Deze limoncello is gemaakt van speciaal geselecteerde citroenen afkomstig van de Amalfi kust in Italië. Door de citroenen te trekken op zacht gestookte graanalcohol onstaat er een heerlijke, verfijnde likeur. Gekoeld serveren bij een temperatuur van 4 graden Celsius, om optimaal te genieten.

Tasting notes:

Nose:

Flavour:

Aftertaste:

Limoncello

Deze limoncello is gemaakt van speciaal geselecteerde citroenen afkomstig van de Amalfi kust in Italië. Door de citroenen te trekken op zacht gestookte graanalcohol onstaat er een heerlijke, verfijnde likeur. Gekoeld serveren bij een temperatuur van 4 graden Celsius, om optimaal te genieten.

Tasting notes:

Nose:

Flavour:

Aftertaste:

Almond liqueur

This nostalgic liqueur, with the scent of fresh baked almond biscuits, is traditionally distilled by Kalkwijck. Only the best almond are used to give this lovely liqueur its flavour.

Tasting notes:

Nose:
almonds, almond paste and macaroon

Flavour:
almond paste, almond

Aftertaste:
sweet and bitter undertone

Almond liqueur

This nostalgic liqueur, with the scent of fresh baked almond biscuits, is traditionally distilled by Kalkwijck. Only the best almond are used to give this lovely liqueur its flavour.

Tasting notes:

Nose:
almonds, almond paste and macaroon

Flavour:
almond paste, almond

Aftertaste:
sweet and bitter undertone

Coffee liqueur

The coffee liqueur is developed together with Michelin restaurant ‘de Bloemenbeek’ in de Lutte and coffee roaster Tuttitalia. The Ethipian Sidamo coffee beans are selected with care and processed by Kalkwijck into this exclusive coffee liqueur.

Tasting notes:

Nose:
coffee bean, vanilla and milk chocolate

Flavour:
gentle coffee flavour, mocha and cappuccino

Aftertaste:
hints of cacao

Coffee liqueur

The coffee liqueur is developed together with Michelin restaurant ‘de Bloemenbeek’ in de Lutte and coffee roaster Tuttitalia. The Ethipian Sidamo coffee beans are selected with care and processed by Kalkwijck into this exclusive coffee liqueur.

Tasting notes:

Nose:
coffee bean, vanilla and milk chocolate

Flavour:
gentle coffee flavour, mocha and cappuccino

Aftertaste:
hints of cacao

Vanilla liqueur

Varushka is a pure, sweet vanilla liqueur. The best bourbon vanilla pods are incorporated traditionally into this special liqueur.

Tasting notes:

Nose:
vanilla, advocaat (Dutch eggnog), clotted cream and vanilla custard

Flavour:
zoete volle vanillesmaak en gele room

Aftertaste:
nice rich vanilla taste

Vanilla liqueur

Varushka is a pure, sweet vanilla liqueur. The best bourbon vanilla pods are incorporated traditionally into this special liqueur.

Tasting notes:

Nose:
vanilla, advocaat (Dutch eggnog), clotted cream and vanilla custard

Flavour:
zoete volle vanillesmaak en gele room

Aftertaste:
nice rich vanilla taste

KozakkenRuter

This traditionally made liqueur is distilled with passion and based on an old recipe from Vriezenveen with a special history. Multiply spices together with a touch of vodka result in a balanced flavour, which makes drinking it worthwhile.

Tasting notes:

Nose:
spicy, anise, clove and liquorice

Flavour:
sweet spicy drink with a delicate melange of herbs

Aftertaste:
liquorice aftertaste

KozakkenRuter

This traditionally made liqueur is distilled with passion and based on an old recipe from Vriezenveen with a special history. Multiply spices together with a touch of vodka result in a balanced flavour, which makes drinking it worthwhile.

Tasting notes:

Nose:
spicy, anise, clove and liquorice

Flavour:
sweet spicy drink with a delicate melange of herbs

Aftertaste:
liquorice aftertaste

Honey & Ginger liqueur

Deze ambachelijke honing-gemberlikeur is gemaakt van een zachte melange van honing met een vleug gember. Dit zorgt voor een mooie balans tussen florale en zoete smaken van de honing, met tinten van specerijen en gember.

Tasting notes:

Nose:
Florale geuren

Flavour:
volle honingsmaak, specerijen

Aftertaste:
Pittige van de gember

Honey & Ginger liqueur

Deze ambachelijke honing-gemberlikeur is gemaakt van een zachte melange van honing met een vleug gember. Dit zorgt voor een mooie balans tussen florale en zoete smaken van de honing, met tinten van specerijen en gember.

Tasting notes:

Nose:
Florale geuren

Flavour:
volle honingsmaak, specerijen

Aftertaste:
Pittige van de gember